Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Ondernemer 
Boefjes Handmade
Industrieweg 14 A
2712 LB Zoetermeer
E-mailadres: info@boefjesbabykleding.nl
KvK-nummer: 27327513
BTW-nummer: NL8199.58.657.B.01   

Artikel 2 - Prijzen
 
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Boefjes Handmade zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Boefjes Handmade bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Boefjes Handmade. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.    

Artikel 3- Bestellen 
Alle producten in de webshop zijn te bestellen tenzij uitverkocht. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het ordernummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u Boefjes Handmade hierover per e-mail berichten. Wanneer Boefjes Handmade binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat Boefjes Handmade er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Bij sommige producten kan Boefjes Handmade gebruik maken van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Boefjes Handmade u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.    

Artikel 4 - Betalen  
Wanneer de bestelling via de website van Boefjes Handmade plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Boefjes Handmade te voldoen via een van onze betaalmogelijkheden. Op de betaling d.m.v. Billink zijn de algemene voorwaarden van Billink van toepassing. Voor een betaling via Billink worden transactiekosten in rekening gebracht. Zodra Boefjes Handmade uw betaling heeft ontvangen, zal dit per e-mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen in Zoetermeer. Het afhalen is mogelijk na het maken van een afspraak. Wij maken de items op verzoek voor u en deze bestellingen zijn dan ook enkel binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling te annuleren.  

Artikel 5- Verzenden en verzendkosten 
De standaard verzendkosten voor een bestelling (binnen NL) zijn € 4,95 ongeacht de grootte van het pakket.   Boven de  € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.   

Artikel 6 – Levering  
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling (met uitzondering van Billink betalingen). Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres.

Boefjes Handmade hanteert een zo kort mogelijke levertijd en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren.  Alle voorradige artikelen zullen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling (met uitzondering  van Billink betalingen) in behandeling genomen worden en worden verzonden (m.u.v. weekenden en feestdagen en niet van toepassing op gepersonaliseerde items).

Mocht een artikel niet voorradig zijn of betreft het een handgemaakt product, dan zullen wij u op de hoogte brengen van de mogelijkheden en/of wachttijden. U ontvangt van ons een e-mail zodra het artikel is verzonden. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Boefjes Handmade een e-mail met daarin de bevestiging van de zending.

Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijk zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door GLS.

Boefjes Handmade biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling, na het maken van een afspraak, op te komen halen in Zoetermeer. Wanneer u dit wenst, kunt u dit aangeven in het winkelmandje. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.     

Artikel 7  - Onjuiste bezorging  
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Boefjes Handmade kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.    

Artikel 8 – Retourneren  
heeft het recht om de door Boefjes Handmade geleverde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren onder een van de volgende voorwaarden; 
8.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking en inclusief een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens.  
8.2 - Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk wanneer u Boefjes Handmade voorafgaand aan de retourzending per e-mail, binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, met opgaaf van reden in kennis stelt van de retourzending. De aanmelding van de retourzending wordt per e-mail aan u bevestigd.  
8.3 - Het ruilen van gepersonaliseerde items is enkel mogelijk bij een defect of misdruk door het verkeerd overnemen en drukken van de doorgegeven informatie. Ik elk ander geval is retourneren helaas niet mogelijk. 
8.4 - Samples die wij te koop aan bieden of items die in de sale worden aangeboden kunnen enkel geruild worden bij een defect in de productie. In elk ander geval is het ruilen van deze items niet mogelijk. 
8.5 - De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.   Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Boefjes Handmade het bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. Boefjes Handmade behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren, slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren of het aankoopbedrag in de vorm van een tegoedbon uit te keren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 werkdagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.  

Artikel 9 - Persoonlijke gegevens 
 
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in het ordersysteem van Boefjes Handmade. Daarnaast worden uw gegevens niet door Boefjes Handmade aangewend voor overige (marketing)doeleinden, tenzij u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Boefjes Handmade bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.    

Artikel 10  - Aansprakelijkheid  
Boefjes Handmade is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Boefjes Handmade geleverde producten. Boefjes Handmade kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en/of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Boefjes Handmade beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling inclusief verzendkosten.   

Artikel 11 - Afbeeldingen en omschrijvingen  
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Boefjes Handmade kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Boefjes Handmade is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.    

Artikel 12 - Vragen en opmerkingen 
Boefjes Handmade streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Boefjes Handmade het op prijs als u dit laat weten via de mail.